Lázně Jupiter nabízí desítky procedur pod jednou střechou

Cílem našeho lymfatického programu je zprůchodnit lymfatický systém a vrátit mu jeho ztracenou rovnováhu. Uvedením lymfy do pohybu dochází nejen k vymizení výše popsaných neduhů, ale také k rozmělnění viscerálního tuku kolem životně důležitých orgánů. Rozprouděním lymfy tedy nejen, že docílíte vyloučení dlouhodobě nahromaděných toxických látek z těla ven, ale zajistíte si i efektivní a plnohodnotnou práci životně důležitých orgánů.   

Účinná kombinace manuálních a přístrojových technik

Lymfatický program našich Lázní Jupiter se skládá ze dvou částí:

•    Speciální metoda manuálních hmatů a pohybů
•    Ošetření pomocí přístrojů využívajících nejmodernějších technologií

Speciální metoda manuálních hmatů a pohybů vede k aktivaci mízního systému organismu, který zprůchodňuje a způsobuje tak volný tok mízy neboli lymfy. Pod odbornými dotyky našich zkušených profesionálů zažijete nepopsatelné blaho oceněné první Michelinskou hvězdou v Česku za ty nejlepší služby. Stačí si lehnout, zavřít oči a nechat všechny starosti za dveřmi. O ostatní se už postaráme. Vaším úkolem je pouze vnímat příjemné uvolnění, které se s každým dotykem začíná zmocňovat nejen vašeho těla, ale i mysli.

Elektrolytická detoxikační lázeň 

Jednou z metod, která nabízí ošetření prostřednictvím moderních přístrojů, je elektrolytická detoxikační lázeň nohou fungující na procesu iontového čištění. Tím je vytvářen proud nabitých kladných a záporných iontů, které k sobě přitahují a následně zachycují částice těžkých kovů obsažené v toxických látkách kolujících v krevním řečišti a lymfatickém systému. Částice jsou z těla vyloučeny skrze pokožku chodidel přímo do lázně, což poznáte podle změny zbarvení vody.

Elektrolytická lázeň vás zbaví zakyselení a z těla vytáhne nikotin a toxiny bez ohledu na to, kde konkrétně se nacházejí. Opustí vás pocit těžkých nohou a vy tak dostanete možnost znovu zažít neuvěřitelnou lehkost pohybu při chůzi. 

Přístroj GREEN VAC: Podtlaková lymfatická masáž

Namoženým a ztuhlým svalům přinese úlevu speciální podtlaková lymfatická masáž. Tu oceníte nejen po namáhavém cvičení, ale i po dlouhém sezení ve strnulé pozici za monitorem počítače nebo za volantem. Pomáhá při bolestech krční páteře, zad, horních a dolních končetin i při tlaku za očima. Masáž působí nejen jako rychlé řešení akutní bolesti, ale také jako účinná prevence a relaxace.

Přístroj GREEN VAC skrze aplikátory vytváří podtlaky, které postupně rozmasírují problémové partie a rozmělní ztuhlý toxický odpad nahromaděný v podkoží. Masáž lymfatických cest zlepší průtok lymfatické tekutiny a způsobí i k prokrvení pokožky. Výběr aplikátoru, nastavení intenzity podtlaků a pulzní rychlosti je podřizován místu ošetření a je možno jej užít i v těch nejcitlivějších oblastech. 

Předem sestavené balíčky

V nabídce našich pražských Lázní Jupiter se nachází jednotlivé procedury, i mimořádně výhodné balíčky. Jejich cena je o mnoho příznivější, než kdybyste měli jednotlivé procedury zakupovat samostatně.

V oblasti péče o lymfatický systém dáváme k dispozici celkem čtyři balíčky:

•    Lymfodetox Exkluziv 9v1 – Exkluzivní balíček zdraví
•    Lymfodetox Standard 8v1 – Standardní balíček zdraví
•    Lymfo Preventiv 4v1 – Ekonomický balíček zdraví
•    Zázračná detoxikace – Zkušební lázeňský balíček

Zavolejte nám, sjednejte si termín a nechte si našimi odborníky při vstupní zdravotní konzultaci doporučit tu nejvhodnější kombinaci přímo pro vás.

http://www.laznejupiter.cz/o-nas/desitky-procedur-pod-jednou-strechou/