Martin Němec vystavuje a koncertuje

Výtvarník, hudebník, textař a kapelník legendární skupiny Precedens je nesmírně činorodý.  V pondělí 30. 10. se uskuteční zahájení výstavy jeho obrazů pod názvem Noční koupel v pražském areálu Brumlovka (budova Alpha).

Autor bude přítomen na neformální vernisáži od 17 hodin a v 18 hodin proběhne vystoupení písničkářky Moniky Sonk. V nezvyklém prostoru shlédnou návštěvníci kolekci Němcových obrazů z několika období – takže se bude jednat o malý průřez jeho malířskou tvorbou.

O týden později 6.11. ve 20:30 proběhne v pražské Malostranské besedě koncert Němcovy kapely Precedens, která nedávno oslavila čtyřicet let své existence. 
Kdo by ale čekal, že se jedná o cosi jako revival – ten by se velice mýlil. Martin Němec se obklopil partou skvělých mladých muzikantů, kteří vtiskly jeho písním novou energii a rockovou radost. 
U mikrofonu pak dominuje skvělá a výrazná Daniela Langrová. Kapela kromě osvědčených hitů jakými jsou Soumrak bohů, Berlínská zeď, nebo Dívčí válka zahraje i řadu nových písní z připravovaného alba. 
Během večera bude pokřtěno debutové album Precedens Doba ledová, které právě v remasterované verzi vychází na CD i LP u vydavatelství Supraphon. V rámci výjimečného koncertu pak vystoupí i bývalí členové Bára Basiková a Jan Sahara Hedl. 
Nenechte si ujít neopakovatelný koncert, který je součástí podzimního turné Precedens.

Tomáš Kobdzey Kašpar, Karel Vošta, Daniela Langrová, Martin Němec, Zdeněk Imramovský, Pavel Nedoma 

Srdečně zve Martin Němec.

Foto: Jiří Primas, Tom Rozkovec
Plakát: Jan Němec

www.precedens.cz
www.martinnemec.art
https://www.facebook.com/martin.nemec.umelec/?locale=cs_CZ
Mgr. Petra Macháčková -  music management, www.agenturamachackova.cz
Ukázka „medley“ z EP Marie Bladová:
https://youtube.com/playlist?list=PLFGvW2lMdjuruLHRG07d2tDBjsMR6FGfY
https://youtu.be/dq8P84hBjxs